Easy rider Melita X-grip Taupe

LET OP!!! De afbeelding van deze broek is het zelfde model en contrast alleen een andere kleur.  De kleur van deze broek is Taupe! (helaas hebben we geen afbeelding van deze kleur van de broek) 

 

Easy Rider Melita X-Grip rijbroek is een trendy en comfortabele rijbroek.

Ze heeft een hoge taille, een stoffen zitting en het X-Treme-handgreepsysteem.

 

Het X-Treme grip-systeem bestaat uit transparante en flexibele siliconen kniebeschermers voor extra grip.

 

€ 129,95

€ 25,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Easy rider rijbroek Dela Navy

Easy rider Dames Rijbroek Dela Full.

De damesrijbroek Dela Full valt op door haar no-nonsense elegantie en klasse. “Zuiver” zou ook een passende naam geweest zijn voor deze tijdloze elegante rijbroek. De rijbroek heeft drie zakken - aan de voorkant twee ingezette zakken met gebogen opening, twee broekzakken aan de achterkant. De rijbroek Dela Full heeft een kunstlederen fullseat en elastische pijpen. Het materiaal bestaat uit een mix van 94% polyester (micropolyester) en 6% elastaan en garandeert een optimale bewegingsvrijheid, een grote weerstand en een lange levensduur.

€ 129,95

€ 25,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Easy rider rijbroek Ladies Frea Full- Dark-Brown

Easy-Rider Dames Rijbroek Ladies Frea Full.

De damesrijbroek Ladies Free Full valt op door haar no-nonsense elegantie en klasse. “Zuiver” zou ook een passende naam geweest zijn voor deze tijdloze elegante rijbroek. De rijbroek Ladies Frea Full Full heeft een kunstlederen fullseat en elastische pijpen. Het materiaal bestaat uit een mix van 94% polyester (micropolyester) en 6% elastaan en garandeert een optimale bewegingsvrijheid, een grote weerstand en een lange levensduur.

€ 109,95

€ 25,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1