E-Theme Verona Dame Turquoise

De Equi-Thème Verona rijbroek is een broek voor het gehele jaar door van ademende en elastische 60% katoen, 33% polyamide en 7% elasthaan. Contrasterende stiksels langs de contouren van de benen en om de gevormde zit en kniestukken te onderlijnen. Jeans zakken aan de voorkant en klepzakken met drukknopen aan de achterkant, allemaal versierd met contrasterende bies. Elastische anti-slip band met dubbele riem lussen. Brede riemlus met een plaatje aan de achterkant: metalen plaat versierd met strass op een glitter achtergrond voor het dames model. Stretch onderbeen van dubbeldik elastaan om gemakkelijk in te stappen en om te verzekeren dat het blijft zitten zonder enig hinder.

€ 79,95

€ 10,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

E-Theme Verona Silic DAM

Een broek voor het gehele jaar door van ademende en elastische 60% katoen, 33% polyamide en 7% elastaan met silicone kniestukken. Contrasterende stiksels langs de contouren van de benen en om de gevormde zit en kniestukken te onderlijnen. Jeans zakken aan de voorkant en valse zakken met drukknopen aan de achterkant, allemaal versierd met contrasterende bies. Elastische anti-slip band met dubbele riem lussen. Brede riemlus met een plaatje aan de achterkant: metalen plaat versierd met strass op een glitter achtergrond voor het dames model en geponst metalen plaat op een synthetische achtergrond voor het kinder- en heren model. Stretch onderbeen van dubbeldik elastaan om gemakkelijk in te stappen en om te verzekeren dat het blijft zitten zonder enig hinder.

Machine wasbaar op 30°C.

€ 79,95

€ 10,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

E-Theme Selena Dame choco beige

Een broek voor het gehele jaar door van ademende en elastische 60% katoen, 33% polyamide en 7% elastaan met kunstlederen zitvlak .

 

Mooie hoge taille, voor de perfecte pasvorm.

€ 94,95

€ 25,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

E-Theme M Thermic SIL. DAME Marine

Mooie Marine rijbroek van Equi-theme. Siliconen knieën voor de ultieme grip. Leuk afgewerkte rij met steentjes op de achterzijde. Deze broek heeft elastische pijpen.

 

€ 134,95

€ 69,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1